Představujeme Vám investiční projekt AJ INVESTMENTS (CZK). Prostudujte si nabídku a její dokumenty. Můžete ji sdílet či odložit mezi oblíbené a vrátit se k ní později. Nebo klikněte na investiční košík a staňte se investorem v tomto investičním projektu.
CartShare

AJ INVESTMENTS (CZK)

investiční společnost

Našim úkolem je najít hodnotu tam, kde ostatní vidí problém.
Juraj Krúpa, zakladatel AJ Investments

Aktivní Půjčka
Investice:
od 50 000 do 499 999 CZK výnos 8,00 % p.a. + podíl na zisku
od 500 000 do 999 999 CZK výnos 9,00 % p.a. + podíl na zisku
od 1 000 000 CZK výnos 10,00 % p.a. + podíl na zisku
Délka investice: max. 55 měs
Ukončení kampaně: za 104 dní
Logo

AJ Investments je soukromá investiční společnost, která se zaměřuje na oblasti opportunity byznysu, společnost dlouhodobě úspěšnou investiční společností, která se specializuje na investice na československém trhu a na kapitálových trzích v rámci Evropské unie a Spojených států amerických. Dlouhodobě zhodnocujeme kapitál v desítkách % meziročně.

Naše strategie spočívá v aktivním přístupu k investicím s cílem identifikovat a řešit problémy ve vedení společností, které negativně ovlivňují jejich výkonnost. Vybereme si investiční příležitosti s vysokým potenciálem růstu a zaměřujeme se na kvalitu a dynamiku těchto investic. V době, kdy mnoho společností volí konzervativní přístup a vyhýbají se rizikovým investicím, my naopak vidíme tyto situace jako unikátní příležitosti pro investice. Využíváme událostí a uděláme takové kroky, které pomohou napravit a optimalizovat chod společností. Naše aktivistické přístupy nám umožňují přinést pozitivní změny a zvýšit hodnotu investic pro naše klienty.

Investujeme do následujících odvětví:

  • Trh s nemovitostmi: AJ Investments vidí v současné situaci na trhu s nemovitostmi výhodné příležitosti. Očekávají, že mnoho firem bude pod velkým finančním tlakem a nuceno prodat své nemovitosti, nebo dokonce podíly ve společnostech, za ceny nižší než tržní hodnota. To je způsobeno tím, že tyto firmy se potýkají s problémy financování, buď kvůli ekonomickým důsledkům pandemie Covid-19, nebo kvůli jiným faktorům. AJ Investments vidí příležitost v nakupování těchto nemovitostí za výhodné ceny a následném zhodnocení investice.
  • Trh s odkupem pohledávek od bank: Další zajímavou příležitostí je trh s odkupem pohledávek od bank. V důsledku ekonomického poklesu a vlivu pandemie Covid-19 mnoho firem a podnikatelů se ocitlo pod velkým finančním tlakem a přestali být schopni získávat potřebné financování. Tato situace vytvořila prostor pro odkup pohledávek od bank, které mají neúspěšné půjčky nebo problematické úvěry. AJ Investments vidí v tomto trhu příležitost, protože mnoho zajímavých společností, které mají potenciál se vzpamatovat, může být získáno za výhodné ceny.
  • Energetika a obnovitelné zdroje: S narůstajícími obavami o životní prostředí a snahou o snižování závislosti na fosilních palivech vidíme příležitosti v oblasti energetiky a obnovitelných zdrojů. Investujeme do projektů věnovaných solární energii, větrné energii, biomase a dalším formám obnovitelných zdrojů, které mají potenciál dosáhnout ekologicky udržitelného rozvoje.
  • Kapitálové trhy: S vyššími úrokovými sazbami se některé typy aktiv na kapitálových trzích propadly na hodnotě. AJ Investments rozpoznává příležitosti na těchto trzích, protože mnoho zajímavých firem je momentálně obchodováno za ceny, které neodpovídají jejich skutečnému potenciálu. Díky naši odbornému know-how máme možnost identifikovat takové společnosti a investovat do nich za atraktivní ceny. Věříme, že tyto investice se budou v budoucnu zhodnocovat a přinášet zisk.

PARAMETRY KAMPANĚ:
Zahájení kampaně: 1.7.2023
Konec kampaně: 31.12.2024, nebo do data dosažení cíle kampaně,
Minimální investice: 50 000 CZK
Celková výše poskytnutých úvěrů / cíl kampaně: min. 125 000 000 CZK
Úroky z úvěru: 8 - 10 % + podíl na zisku
Investiční nástroj: úvěr
Zebezpečení úvěru: Investiční certifikát
Splatnost: max. 55 měsíců

Soubory cookie používáme pro správné fungování naší stránky, přizpůsobení obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýzu návštěvnosti. Informace o používání naší stránky také sdílíme s našimi sociálními médii, reklamními a analytickými partnery. Více informací.